2018-06-07 05:33:01• hírek • Blikk.hu

Feljelentéssel fenyegeti Jolly Majkát

Háború robbant ki a hazai zenei világban! Jolly, Majka és Curtis úgy esett egymásnak a közösségi oldalakon, ahogy arra még nem volt példa a magyar könnyűzenében.

Majka és Jolly, azaz Tarcsi Zoltán kapcsolata eddig sem volt felhőtlen, de nemrég új frontot nyitottak, miután Jolly vigyorgó fejekkel kommentálta Majkáék legújabb dalát, amely az egyik nyári fesztivál himnuszaként született meg.
 

Az apró nevető fejek miatt elszabadult a pokol. Elsőnek Curtis esett neki Facebook-oldalán Jollynak.

– Majd, ha egyszer írsz saját kútfőből egy fél slágert, akkor talán elfogadom ezt a hozzáállást tőled! Addig, fiam, nagyon húzd a homlokodra a parókádat – írta le a véleményét Curtis, aki elárulta a Blikknek, hogy egyáltalán nem bánta meg a bejegyzését. – Az az egy dolog bánt, hogy Jolly dalait kell hallgatnom. Ennél többet nem akarok beszélni arról a szerencsétlenről – zárta rövidre a rapper.
 

Nem váratott magára sokáig Majka reakciója sem.

– Lehet szeretni a dalainkat, meg lehet nem szeretni is. Mindenkinek joga van véleményt formálni, még azoknak is, akiknek nem kéne. Erről szól a demokrácia.Tarcsi Zoltán „Jully ” pont egy olyan ember, akinek nem kéne, hiszen az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önsz.pó 19 forintos videóklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói, amikben jár. Olcsók és Gagyik! Szegénynek még a haja se a fejéből nő ki... vagyis nincs is haja... vagyis volt, de az se az övé volt! Szóval haver, mielőtt minket ekézel, kérlek szépen, légy férfi és keresd meg a f.rkad a lábad között, mert szükség lesz rá!! Bár ahogy a facebookos „szelfijeidet” nézem, ha te ott lent matatsz, egészen mást találsz mint kéne – fakadt ki keményen a közösségi oldalán Majka, aki jelenleg nyaral, s nem reagált megkeresésünkre.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: